Принт Принт
Принт
Адаптер 6V за GEАдаптер 9V за PANASONICАдаптер 9V за GE

Цена: 16.80 лв. (вкл. 20 % ДДС)


адаптер за безжичини телефони на GE

параметри -9V/500mAh.