Принт Принт
Принт
Адаптер 5,5V за PANASONICАдаптер 9V за GEАдаптер 6V за GE

Цена: 16.80 лв. (вкл. 20 % ДДС)


адаптер за безжичини телефони на GE

параметри -6V/500mAh.